További termékeink
Termék kategóriák

TR-40 D áramfejlesztő (alapkivitel)

DEUTZ dízelmotor. Elektromos teljesítmény: 40 kVA
Cikkszám:
TR-40 D áramfejlesztő (alapkivitel)
Márka:
TR

Leírás

Ennél a változatnál az összeépített motor-generátoregység festett acélváz alapkeretre van helyezve. A keret és a gépegység közé speciális rezgéscsillapító van beépítve. Az alvázba van építve az üzemanyagtartály.

A DEUTZ dízelmotoros áramfejlesztők kiválóan alkalmazhatók hálózati feszültség kimaradása esetén szükség-áramellátás céljára, építési, mezőgazdasági és más ideiglenes munkahelyek és telepek árammal való ellátására. A motorok gazdaságos üzeműek és megbízható működésűek, 1500/perc fordulatszámúak, így alacsony zajszintűek, és igen hosszú élettartamúak.

Főbb jellemzői:
Motor:
Az áramfejlesztők a német DEUTZ olajhűtéses, generátor meghajtásra kialakított dízelmotorjaival vannak szerelve. Ezek a motorok megfelelnek az európai környezetvédelmi emissziós normáknak, gazdaságos üzemelésűek, és igen hosszú élettartamúak.
Generátor:
A generátoregység Mecc Alte vagy Sincro gyártmányú, elektronikus feszültség-szabályzású, kefenélküli szinkron generátor. Felépítésükből adódóan nem igényelnek karbantartást.
Vezérlés:
A gépegység vezérlése digitális vezérlő panellel történik. A vezérlőpanel figyeli a motor technikai paramétereit (olajnyomás, hőfok, töltés, üzemóra, stb.), és a megengedett értékek túllépése esetén leállítja a motort, így megóvja a károsodástól. A panel kijelzi továbbá a generátor villamos paramétereit is. (feszültségek, fázisáramok, frekvencia, akkumulátor feszültség, üzemóra). Túláram esetén vészjelzést ad, majd leállítja a generátort. A túláram-védelemről emellett kismegszakító gondoskodik.
Alváz – burkolat:
Az alváz a kültéri kiviteleknél tüzihorganyzással védett a korrózió ellen. A burkolat acéllemezből készül, porszórásos festési eljárással védett, és hangszigetelő anyaggal burkolt. Igény esetén speciális színezéssel is rendelhető.

Műszaki adatok:
Elektromos teljesítmény: 40 kVA, 32 kW
Áramerősség: 57 A
cos fi: 0,8
Frekvencia: 50 HZ
Meghajtómotor: Deutz dízel
Típusa: BF4M2011
Teljesítmény: 39,2 kW
Hengerek száma: 4
Hűtés: olajhűtés
Fordulatszám: 1500/perc
Max. fogyasztás: 8,5 liter/óra
Fajlagos fogyasztás: 215 g/kWh
Üzemanyagtartály: 60 liter
Generátor: Mecc Alte, Sincro
Méretek: 165 x 95 x 70 cm
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

vektor2000.hu
Stanley termékek
Metabo termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Dewalt termékek
Hegesztéstechnika
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció